top of page
Search

Velkommen!

Nettsiden er startet opp i forbindelse med oppdrettet mitt, NO*Amanska's. Den kommer til å være en digital platform for å formidling av innhold i forbindelse med oppdrettet . Jeg er en ung dame på 23 år som fikk godkjent stamnavn gjennom NRR i slutten av februar 2021, og har vært så heldig å fått hentet en flott avlshunn hos Ragnhild Fenne Birkelid av Amigos Gato - Stamtavle ligger under Avlskatter, Hunner for dem som måtte være interesserte.


Siden desember 2020 har jeg lurket litt rundt og lest meg opp på blandt annet ulike genetiske sykdommer innad rasen, hvordan man kan være med på å forebygge disse, hvordan farger arves, klonene, topp 5 kattene, outcross, foundation-linjer og mye mer. Med en interesse for rasens beste, kommer alle avlskatter hos meg til å bli testet for genetiske sykdommer gjennom DNA-tester, HD røntgen og HCM-screening før de blir benyttet i avl.


Det vil komme mer informasjon om meg og oppdrettet i egen fane på nettsiden etterhvert, så gjerne lurk litt rundt. Ta kontakt dersom du lurer på noe!83 views0 comments

תגובות


bottom of page