top of page
FÔRVERT

Fra tid til annen så kommer jeg til å sette ut katter hos en fôvert for å kunne fortsette med arbeidet mitt som oppdretter. Det vil som regel være kattunger som vil bli plassert ut hos fôrverter, og fungere som en del av familien.

 

Det vil bli inngått en avtale, som er noe forskjellig avhengig av om det er en hunnkatt eller hannkatt som blir satt ut på fôr. Fôrvert står for de vanlige utgiftene ved å ha katt, slik som vaksiner, mat, kattesand, forsikring mm. Vi står for alle utgiftene i forbindelse med avlen slik som helsetester og avlsutgifter for både katten som er på fôr og kattungene til katten på fôr. Det vil også stilles krav i forhold til hvor langt unna oppdrettet fôrvert kan bo. Dette er avhengig av hva slags planer vi har for avlskatten og hvilke avtaler vi gjør med fôrvert.

Det å være en fôrvert er en fin måte å bli mer kjent med hvordan oppdrett fungerer, og det gir erfaringer. Vi er selvfølgelig tilgjengelige dersom det skulle være noen spørsmål, og er mer en villig til å gi tips og råd i forhold til avl.

Hvis dette høres ut som noe for deg så kan du fyll ut søknaden under!

Søknad

bottom of page