top of page
HOST FAMILY

Fra tid til annen så kommer jeg til å sette ut katter hos en fôvert for å kunne fortsette med arbeidet mitt som oppdretter. Det vil som regel være kattunger som vil bli plassert ut hos fôrverter, og fungere som en del av familien.

 

Det vil bli inngått en avtale, som er noe forskjellig avhengig av om det er en hunnkatt eller hannkatt som blir satt ut på fôr. Fôrvert blir stående for de daglige utgiftene som vaksiner, mat, kattesand mm. Vi står for alle utgiftene i forbindelse med avlen slik som helsetester og avlsutgifter på både katten som er på fôr og kattunger. Det vil også stilles krav i forhold til hvor langt unna oppdrettet fôrvert kan bo. Dette er avhengig av hva slags planer vi har for avlskatten og hvilke avtaler vi gjør med fôrvert. 

Det å være en fôrvert er en fin måte å bli mer kjent med hvordan oppdrett fungerer, og det gir erfaringer. Vi er selvfølgelig tilgjengelige dersom det skulle være noen spørsmål, og er mer en villig til å gi tips og råd i forhold til avl.

Hvis dette høres ut som noe for deg så kan du fyll ut søknaden under! 

Det vil forhåpentligvis dukke opp en avlshann i oppdrettet i løpet av det neste året, og det er mulig at vi trenger å plassere han ut på fôr. Dem som blir akutelle som fôrverter blir kontaktet for videre evaluering. 

Application

bottom of page